Unseen Amsterdam 2017

11 april 2017

Unseen Amsterdam keert terug met haar zesde editie. Unseen vindt plaats op het Westergasfabriekterrein van 22 tot 24 september. Uitsluitend gericht op innovatie binnen de fotografiewereld, geeft Unseen opkomend talent een platform waar zij hun werk kunnen presenteren.

Unseen in 2016 (foto: Iris Duvekot)
Unseen in 2016 (foto: Iris Duvekot)

Unseen presenteert haar nieuwe Artistic Director, Emilia van Lynden. Emilia is al meer dan drie jaar een integraal onderdeel van Unseen als Head of Artistic Affairs en als Editor-in-Chief van Unseen Magazine. Unseen is enthousiast dat Emilia vanaf nu de artistieke richting van de organisatie zal geven. Daarnaast is Unseen momenteel bezig met het aanstellen van een Business Director. Meer informatie over deze functie is te vinden op www.unseenamsterdam.com.Door het combineren van verschillende evenementen zoals de Fair, de Book Market en de Living Room (programma gastsprekers), streeft Unseen ernaar te voorzien in nieuwe en diverse invalshoeken die de betrokkenheid met fotografie vergroten. Met galeries van over de hele wereld verbindt en inspireert Unseen kunstenaars, curatoren, verzamelaars en fotografieliefhebbers op een internationaal niveau.

Naast de Fair heeft Unseen een interactief onsite- en stadsprogramma, waarvan het volledige programma in mei wordt aangekondigd.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Hollandse Meesters
18 augustus 2022 - 28 augustus 2022, Den Haag
Hollandse Meesters
Het Portret
12 augustus 2022 - 10 september 2022, Amsterdam
Het Portret
Cuba - en dag voor gisteren
13 juli 2022 - 27 juli 2022, Monschau
Cuba - en dag voor gisteren
KNIL & Maluku
9 juli 2022 - 4 september 2022, Vught
KNIL & Maluku

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl