Smartzine Fotowedstrijd

25 augustus 2022

Als je al wat langer met je smartphone fotografeert, heb je vast een foto waarvan je zegt: nou, die is eigenlijk best goed gelukt. Stuur die foto dan in naar de eerste Smartzine Fotowedstrijd. Prijzen zijn beschikbaar gesteld door sponsoren: Zoom Academy, Pixigo, Skylum Software, MOJOGEAR, Smartphoto, Vlinderlin, Van Duuren Media en Photo Class.

Stuur tussen 19 augustus en 13 oktober 2022 de mooiste foto in die je dit jaar gemaakt hebt. Dat kan vanaf je mobiele telefoon. Je maakt kans op zowel de publieks- als de juryprijzen.

Van 14 oktober t/m 6 november kan iedereen stemmen op alle ingezonden foto's. Daaruit rollen de winnaars van de publieksprijzen. Ondertussen gaat ook de jury (bestaande uit mijzelf en de sponsors) aan de slag met het beoordelen van de foto's. Op 11 november worden de winnaars van de juryprijzen bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website van Smartzine.Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Hollandse Meesters
18 augustus 2022 - 28 augustus 2022, Den Haag
Hollandse Meesters
Het Portret
12 augustus 2022 - 10 september 2022, Amsterdam
Het Portret
Cuba - en dag voor gisteren
13 juli 2022 - 27 juli 2022, Monschau
Cuba - en dag voor gisteren
KNIL & Maluku
9 juli 2022 - 4 september 2022, Vught
KNIL & Maluku

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl