Veel internationale belangstelling tweede editie Unseen Photo Fair

8 juni
Na de succesvolle eerste editie van de Unseen Photo Fair start op 1 juli de online kaartverkoop van de tweede editie van deze fotografiebeurs. Van 26 tot en met 29 september vindt Unseen 2013 plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Unseen heeft een sterke focus op hedendaagse fotografie en nieuwe fotografische ontwikkelingen.

De internationaal vermaarde Nederlandse fotograaf Viviane Sassen zal het campagnebeeld schieten voor deze editie van Unseen, daarnaast zal haar galerie, Stevenson uit Zuid-Afrika in een unieke solopresentatie nieuw werk van Viviane Sassen tonen, dat tijdens de beurs voor het eerst te zien is.

Inmiddels zijn er 41 galeries geselecteerd uit 13 landen. Nieuw zijn dit jaar onder andere Galeria TagoMago uit Barcelona, Galerie EstherWoerdehoff uit Parijs en Galerie Fons Welters uit Amsterdam. Sasha Stone, managing director, stelt: ‘Steeds meer galeries omarmen het concept van Unseen om waar mogelijk nieuw werk te tonen. Zo groeit Unseen langzaam uit tot de internationale beurs waar verzamelaars, professional en fotografieliefhebbers zich op de hoogte kunnen brengen van nieuwe ontwikkelingen en belangwekkend nieuw werk. De deelnemers schetsen samen een buitengewoon beeld van het hedendaagse en toekomstige fotografielandschap.’

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


eyes on media

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Tussen Hemel en Aarde
30 september 2018 - 20 januari 2019, Oss
Tussen Hemel en Aarde
Bitter Chocolate Stories
20 september 2018 - 1 december 2019, Amsterdam
Bitter Chocolate Stories
Just the four of us
18 augustus 2018 - 30 september 2018, Bredevoort
Just the four of us
Dit is Cas
15 september 2018 - 13 januari 2019, Rotterdam
Dit is Cas

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl