Unseen Amsterdam 2018

6 juni 2018

Voor haar zevende editie keert Unseen Amsterdam terug in de Westergasfabriek om van 21 tot en met 23 september wederom een podium te bieden aan de innovatieve voorhoede van de hedendaagse fotografie.

Kenta Cobayashi, N-TOKYO 1, uit de serie N-TOKYO, 2018
Kenta Cobayashi, N-TOKYO 1, uit de serie N-TOKYO, 2018

Elk jaar selecteert Unseen een nieuwe kunstenaar om werk te creëren voor de officiële campagne van Unseen Amsterdam. In 2018 zal digitaal kunstenaar Kenta Cobayashi (1992, Kanagawa, JP) het gezicht geven aan Unseen's toonaangevende event. De in opdracht gemaakte campagneserie, N-TOKYO, illustreert Tokyo als een futuristische stad in beweging, en speelt met de fictieve denkbeelden over de stad die in onze perceptie kunnen heersen.De deelnemende galeries van Unseen Amsterdam's Fair-onderdeel zijn bekend, en komen uit alle hoeken van de wereld, waaronder uit landen als Iran, Tsjechië, Mexico, Japan en de Verenigde Staten. De beurs verwelkomt dit jaar 18 nieuwe galeries.

Andere belangrijke elementen en hoogtepunten van het programma zijn twee uitgebreide tentoonstellingen, de Book Market, de Living Room (het sprekersprogramma van Unseen Amsterdam), Onsite Projects, het City Programme en onze Talent Ontwikkelingsprogramma's, gericht op de nieuwe namen binnen de hedendaagse fotografie.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


eyes on media

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Tussen Hemel en Aarde
30 september 2018 - 20 januari 2019, Oss
Tussen Hemel en Aarde
Bitter Chocolate Stories
20 september 2018 - 1 december 2019, Amsterdam
Bitter Chocolate Stories
Just the four of us
18 augustus 2018 - 30 september 2018, Bredevoort
Just the four of us
Dit is Cas
15 september 2018 - 13 januari 2019, Rotterdam
Dit is Cas

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl