Je kunt nu inzenden voor SO 2020

3 januari 2020

Je kunt nu inzenden voor de SO 2020 Award. Je hebt t/m 31 januari de tijd om je werk te uploaden.

SO nodigt alle professionele fotografen uit om in een selectie van 7 tot 12 foto's een beeld te geven van zijn of haar werk van het afgelopen jaar. De wedstrijd heeft geen categorieën en er wordt ook geen onderscheid gemaakt tussen in opdracht vervaardigde foto's en vrij werk. De inzending kan een mix zijn van series en losse foto's. Het is belangrijk dat je selectie een eigen handtekening heeft, een persoonlijke visie, een eigentijdse beeldopvatting. Je kan werk insturen met verschillende disciplines, maar het moet niet zo zijn dat je inzending lijkt alsof het gemaakt is door twee verschillende fotografen.Je kunt je werk uploaden op de website van SO 2020.

Studenten kunnen alleen insturen voor de SO Student Award. Ben je al afgestudeerd maar is het werk dat je wilt insturen gemaakt tijdens studietijd, dan dient dat ook ingestuurd worden in de categorie SO Student Award.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Alone Together
12 januari 2020 - 23 februari 2020, Rotterdam
Alone Together
Now Look Here
25 januari 2020 - 23 februari 2020, Amsterdam
Now Look Here
Voor Orhan/Voor Fernando
15 januari 2020 - 13 februari 2020, Enschede
Voor Orhan/Voor Fernando

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl