Groninger Museum Instagram fotowedstrijd #OokRomantiek

1 december 2017

Wat vind jij nou een typisch romantisch beeld? Iedereen heeft daar een andere kijk op. De één vindt het terug in een sereen (Gronings) landschap. Een ander ziet het in een verliefd koppel en vindt een dreigende wolkenlucht ook romantiek.

Siese Veenstra
Siese Veenstra

Hou je van fotograferen en ben je actief op Instagram? Doe dan mee aan de fotowedstrijd #OokRomantiek! Je maakt kans op een overnachting op Valentijn in het Groninger Museum!Wat moet je doen?
Deel op Instagram tussen 8 - 15 december 2017 je foto die antwoord geeft op de vraag 'Wat is voor jou Ook Romantiek?' en geef het de hashtag #OokRomantiek.

Heb je inspiratie nodig? Bezoek dan de tentoonstelling De Romantiek in het Noorden - van Friedrich tot Turner in het Groninger Museum. Dramatische landschappen met woeste zeeën, imposante bergen en vulkaanuitbarstingen wisselen elkaar af met schilderijen van stille maannachten en serene velden.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


eyes on media

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Gold and Silver
20 april 2018 - 10 juni 2018, Amsterdam
Gold and Silver
Dutch' Exposure
21 april 2018 - 19 mei 2018, Amsterdam
Dutch' Exposure
Afrotopia
14 april 2018 - 2 september 2018, Berg en Dal
Afrotopia

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl