Lezing Noortje Haegens

13 oktober 2017

Videokunstenaar en fotograaf Noortje Haegens (1985) vertelt over haar eigen werk, donderdag 19 oktober 2017-20.00 uur in Eindhoven. Het werk van Noortje gaat over onthaasten. Tijdens lange, solitaire wandelingen zoekt zij de rust in de natuur en maakt zij opnamen die later verwerkt worden tot videokunst en filmstills.

Noortje Haegens
Noortje Haegens

Inspiratie voor haar werk haalde zij uit verschillende artist in residences in binnen- en buitenland. Na de lezing bezoeken we met de kunstenaar haar solo-expositie In flow in het naast galerie Pennings gelegen pand. De expositie is te zien t/m 28 oktober 2017.Noortje Haegens, geboren in Eindhoven, woont en werkt in Breda. Na SintLucas in Boxtel volgde zij de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Breda.

De lezing wordt georganiseerd door Fotografie Stichting Zuid Nederland en wordt gehouden op donderdag 19 oktober 2017 bij Galerie Pennings, Geldropseweg 61B (eerste etage), Eindhoven. Ontvangst vanaf 19.45 uur, aanvang 20.00 uur, kosten 8 euro. Aanmelden kan via info@fotosz.nl.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Spatio-temporeel
16 maart 2019 - 26 april 2019, Amsterdam
Spatio-temporeel
Palm Springs
16 februari 2019 - 12 mei 2019, Den Haag
Palm Springs

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl