Workshop door fotograaf Bert Teunissen

5 juni 2018

Naar aanleiding van de allereerste fototentoonstelling van Museum MORE, Het trage lage land, leert topfotograaf Bert Teunissen (1959) je tijdens een workshop foto's maken zoals hij dat doet. Hoe kun je mensen prachtig vastleggen in hun eigen interieur? Hoe werk je met puur daglicht?

Bert Teunissen
Bert Teunissen

Tijdens de workshop op zaterdag 30 juni neemt Bert Teunissen je mee naar de totstandkoming van zijn serie Domestic Landscapes. Al 20 jaar reist Teunissen door Nederland en Europa voor dit project. Naast dit autonome werk fotografeerde Teunissen onder meer voor New York Times T Magazine, Wall Street Journal Magazine, G STAR RAW, Albert Heijn, BEN, ING en KLM.Deelname aan de workshop kost 68,50 euro. Voor aanmelden en meer informatie kun je terecht op de website van Museum MORE.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


eyes on media

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Hertoverd Landschap
23 juli 2018 - 31 augustus 2018, Apeldoorn
Hertoverd Landschap
De Stad als Podium
2 augustus 2018 - 7 september 2018, Den Haag
De Stad als Podium
Stars Only
12 juli 2018 - 25 augustus 2018, Amsterdam
Stars Only

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl