Macrofotografie, hoe dichtbij kun je komen?

8 mei 2018

ISOO, het fotografiecentrum voor de IJmond, organiseert op maandag 28 mei aanstaande om 20.00 uur een lezing over macrofotografie. Fotograaf Rob Doolaard is fotograaf van Diergaarde Blijdorp, maar werkt ook in opdracht voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, Safaripark Beekse Bergen, WNF, ANP en andere media zoals dagbladen en magazines. Hij heeft veel ervaring op het gebied van natuur- en dierentuinfotografie.

Rob Doolaard, macrofotografie
Rob Doolaard, macrofotografie

Ontdek samen met fotograaf Rob Doolaard de wonderbaarlijke wereld van macrofotografie. Details die normaal bijna niet te zien zijn, zijn op deze avond de onderwerpen waarmee we ons gaan bezighouden. Met macrofotografie betreden we de wereld op de vierkante centimeter. Op de millimeter nauwkeurig scherpstellen is vaak niet zo eenvoudig. Rob laat op deze avond zien hoe je met simpele technieken tot prachtige resultaten kunt komen.Toegang is 7 euro en kaarten zijn vooraf te reserveren via lezingen@isoo.nu. Aan de deur is de toegang 8 euro. Locatie: Centrum voor Fotografie ISOO, Stationsplein 46, Beverwijk.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


eyes on media

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Vrijheid - De vijftig Nederlandse kernkunstwerken vanaf 1968
19 januari 2019 - 12 mei 2019, Zwolle
Vrijheid - De vijftig Nederlandse kernkunstwerken vanaf 1968
Party People
12 januari 2019 - 23 juni 2019, Rotterdam
Party People
Geheime Club van 7
9 januari 2019 - 16 februari 2019, Enschede
Geheime Club van 7

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl