Een jaar op de Waddeneilanden (lezing)

19 juni 2018

ISOO, het fotografiecentrum voor de IJmond, organiseert op maandag 2 juli (20.00 uur) een lezing over de favoriete locatie van Johan van der Wielen, de Waddeneilanden.

Johan van der Wielen
Johan van der Wielen

Sinds 10 jaar reist Johan meermalen per jaar af naar de Waddeneilanden. Zijn grote passie voor Schiermonnikoog en Ameland breidde hij uit met Terschelling en Vlieland. Johan: 'Ieder jaargetijde heeft zijn kenmerken en typische beelden. Van de winterse landschappen en de diep donkere nachten, via de ontluikende lente naar de zomerse prachten om vervolgens door te reizen naar de herfst en de najaarsstormen op weg naar weer de kou van de winter.'In deze reis neemt Johan van der Wielen je een jaar rond mee over 'zijn' Waddeneilanden en al zijn facetten, van landschap tot vogels en van bloemen tot de donkerste nachten in Nederland. Hij vertelt over hoe het is om je vast te bijten in een vast gebied en hoe zijn almaar voortgaande zoektocht steeds weer nieuwe kennis, ideeën, creatieve invalshoeken en beelden oplevert.

Kaarten (10 euro) zijn vooraf te reserveren via lezingen@isoo.nu. Aan de deur kost een kaartje 11 euro. Locatie: Centrum voor Fotografie ISOO, Stationsplein 46, Beverwijk.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Spatio-temporeel
16 maart 2019 - 26 april 2019, Amsterdam
Spatio-temporeel
State of Identity
18 maart 2019 - 21 april 2019, Amsterdam
State of Identity
Palm Springs
16 februari 2019 - 12 mei 2019, Den Haag
Palm Springs

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl