Een jaar op de Waddeneilanden (lezing)

19 juni 2018

ISOO, het fotografiecentrum voor de IJmond, organiseert op maandag 2 juli (20.00 uur) een lezing over de favoriete locatie van Johan van der Wielen, de Waddeneilanden.

Johan van der Wielen
Johan van der Wielen

Sinds 10 jaar reist Johan meermalen per jaar af naar de Waddeneilanden. Zijn grote passie voor Schiermonnikoog en Ameland breidde hij uit met Terschelling en Vlieland. Johan: 'Ieder jaargetijde heeft zijn kenmerken en typische beelden. Van de winterse landschappen en de diep donkere nachten, via de ontluikende lente naar de zomerse prachten om vervolgens door te reizen naar de herfst en de najaarsstormen op weg naar weer de kou van de winter.'In deze reis neemt Johan van der Wielen je een jaar rond mee over 'zijn' Waddeneilanden en al zijn facetten, van landschap tot vogels en van bloemen tot de donkerste nachten in Nederland. Hij vertelt over hoe het is om je vast te bijten in een vast gebied en hoe zijn almaar voortgaande zoektocht steeds weer nieuwe kennis, ideeën, creatieve invalshoeken en beelden oplevert.

Kaarten (10 euro) zijn vooraf te reserveren via lezingen@isoo.nu. Aan de deur kost een kaartje 11 euro. Locatie: Centrum voor Fotografie ISOO, Stationsplein 46, Beverwijk.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


eyes on media

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Pesten
2 december 2018 - 24 februari 2019, Maastricht
Pesten
Recent Histories
8 december 2018 - 3 maart 2019, Amsterdam
Recent Histories
Light meets Dark
24 november 2018 - 27 december 2018, Groningen
Light meets Dark
Just the four of us
18 augustus 2018 - 30 september 2018, Bredevoort
Just the four of us

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl