Aanmelding International Photo Festival Leiden

21 november 2019

Je kunt je nog tot 30 november aanmelden voor het International Photo Festival Leiden. Het International Photo Festival Leiden biedt een podium aan nieuw fototalent in Europa. Ben jij in de afgelopen vijf jaar afgestudeerd (BA en/of MA) aan een academie of fotografiegerelateerde opleiding, en ben je woonachtig in of heb je de nationaliteit van een van de Europese landen? Schrijf je dan nu in en maak kans op vertoning van je werk in een netwerk van samenwerkende festivals.

Een onafhankelijke internationale vakjury beoordeelt de inzendingen en selecteert 20 fotografen. Uit die 20 wordt tevens één winnaar gekozen, die een geldprijs van 1500 euro ontvangt.Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

City Life
3 juni 2020 - 23 augustus 2020, Arnhem
City Life
Works in Color
10 april 2020 - 13 september 2020, Amsterdam
Works in Color
Venus & Mercury
1 juni 2020 - 30 augustus 2020, Amsterdam
Venus & Mercury

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl