Lezing L.J.A.D. Creyghton over het Hindeburglinie Project

25 december 2017

Landschapsfotograaf L.J.A.D. (Bert) Creyghton vertelt over het Hindeburglinie Project. Samen met auteur Serge van Duijnhoven volgde hij afgelopen jaren de ruim duizend kilometer lange frontlinie in Frankrijk, waar zich tussen 1914 en 1918 de loopgravenoorlog heeft afgespeeld. Het project resulteerde in het boek 'Hadden we maar dezelfde taal gesproken!' en een expositie in Museum De Pont in Tilburg.

L.J.A.D. (Bert) Creyghton, Hindeburglinie Project, Col du Bonhomme, sneeuwstorm
L.J.A.D. (Bert) Creyghton, Hindeburglinie Project, Col du Bonhomme, sneeuwstorm

Met het boek als basis neemt Creyghton u mee naar het ontstaan, de organisatie en het verloop van dit bijzondere fotoproject en zal hij ingaan op de achtergronden van de locaties waar hij fotografeerde.De lezing wordt georganiseerd door Fotografie Stichting Zuid Nederland en wordt gehouden op donderdag 18 januari 2018 bij Galerie Pennings, Geldropseweg 61B (eerste etage), Eindhoven. Ontvangst vanaf 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. (Kosten 8 euro inclusief koffie/thee). U kunt zich hiervoor aanmelden via info@fotosz.nl.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Wij waren de Gusto
3 februari 2018 - 15 april 2018, Schiedam
Wij waren de Gusto
Life in Cities
20 januari 2018 - 22 april 2018, Den Haag
Life in Cities
Back-up
2 december 2017 - 18 februari 2018, Den Haag
Back-up

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl