Museumnacht010 in Het Nieuwe Instituut

1 maart 2017

Zaterdagavond 4 maart 2017 opent ook Het Nieuwe Instituut zijn deuren tijdens Museumnacht010 van 19.30 tot 01.00 uur. In en rond het gebouw is een vol programma met tentoonstellingen, workshops en andere activiteiten. Bekijk de zuurspuwende fontein, bezoek de nachtelijke nagelsalon en duik weg voor flying toasters.

J.W. Kaldenbach
J.W. Kaldenbach

De avond start om 19.30 uur met verschillende onderdelen voor volwassenen en kinderen met inloopworkshops emoji borduren, buttons maken en bouwen met Brikkon en Lego, een pop-in expo over de laatste offline plekken ter wereld en een doorlopende filmvoorstelling van The One Minutes.Vanaf 20.00 uur zijn de tentoonstellingen Designing the Surface, Sleep Mode, The Architecture of Appropriation en The Transylvania Archive geopend. Maak een #Sleepmodeselfie, beschilder een muur en beklim de alternatieve ingang naar de derde verdieping.

Buiten in De Nieuwe Tuin verrijst een pretpark waar alles op spierkracht werkt. Aan de overkant, in Huis Sonneveld, voeren Sopraan Michelle Mallinger en pianist Charlie Bo Meijering de opera La Voix Humaine van componist Francis Poulenc op.

Museumnacht010
In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat kan tijdens de Museumnacht010 op zaterdag 4 maart 2017. Meer dan veertig Rotterdamse musea en culturele instellingen openen hun deuren van 20.00 tot 01.00 uur.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Spatio-temporeel
16 maart 2019 - 26 april 2019, Amsterdam
Spatio-temporeel
State of Identity
18 maart 2019 - 21 april 2019, Amsterdam
State of Identity
Palm Springs
16 februari 2019 - 12 mei 2019, Den Haag
Palm Springs

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl