Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2018?

24 december 2018

Ook dit jaar wordt de Gelderse Nieuwsfoto wedstrijd georganiseerd door de Provincie Gelderland, De Koppelkerk in Bredevoort, de dagbladen De Gelderlander/De Stentor en CODA museum Apeldoorn.

Koen Verheijden, Gelderse Nieuwsfoto 2017
Koen Verheijden, Gelderse Nieuwsfoto 2017

Elke foto journalist die meedoet aan Gelderse Nieuws Foto 2018 maakt kans op de vakjuryprijs of de Gelderlander Publieksprijs.De dertig door een vakjury genomineerde foto's worden op 4 plekken in de provincie tentoongesteld. Bij De Koppelkerk in Bredevoort, in het Provinciehuis in Arnhem, bij CODA museum in Apeldoorn en bij De Gelderlander redactie in Nijmegen.

De exposities zijn te zien in de maanden februari en maart 2019. Het publiek kan stemmen via websites en bij de exposities.

Evenals voorgaande jaren is er de mogelijkheid een foto reportage in te sturen. Alle inzenders voor de Gelders Nieuws Foto 2018 kunnen ook een journalistiek fotoreportage insturen, die eveneens door de vakjury wordt beoordeeld.

Er zijn geldprijzen te winnen voor de winnaar van de GNF 2018, de winnaar van de Journalistieke reportage en de publieksprijs. Fotografen die geïnteresseerd zijn kunnen informatie krijgen via geldersnieuwsfoto@gmail.com. De foto's kunnen ingestuurd worden t/m donderdag 3 januari 2019.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Zilveren Camera
9 juni 2019 - 30 juni 2019, Den Hoorn
Zilveren Camera
The Dynamics of Dust
8 juni 2019 - 25 augustus 2019, Groningen
The Dynamics of Dust
The Stigma Project
13 juni 2019 - 27 juni 2019, Enschede
The Stigma Project

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl