Fotoboekenbeurs zondag 19 maart 2017

7 maart 2017

Stichting Fotografie Zuid Nederland (Fotosz.nl) organiseert zondag 19 maart van 11.00-17.00 uur een fotoboekenbeurs in Eindhoven. De beurs vindt plaats naast Galerie Pennings, in de voormalige meubelzaak Pennings Inside, Geldropseweg 63.

Fotografen, verzamelaars, boekhandelaren en uitgevers kunnen tegen kostprijs een tafel huren. Onder andere Van Piere, PhotoQ, Huis Marseille, Lecturis en De Knipscheer zijn present met nieuwe, tweedehands en bijzondere fotoboeken. Een aantal fotografen is die dag aanwezig om fotoboeken te signeren.Tijdens de fotoboekenbeurs houdt de Eindhovense fotograaf Geertjan Cornelissen een presentatie over het succesvolle crowdfundingproject voor het fotoboek Hotel Heilstaat dat hij maakte samen met fotografe Nancy Ostermann. De presentatie begint om 11.30 uur.

De boekenbeurs en de presentatie van Geertjan Cornelissen is gratis toegankelijk voor bezoekers.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


eyes on media

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Party People
12 januari 2019 - 23 juni 2019, Rotterdam
Party People
Geheime Club van 7
9 januari 2019 - 16 februari 2019, Enschede
Geheime Club van 7
Lezing Theo Audenaerd
17 januari 2019, Eindhoven
Lezing Theo Audenaerd

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl