De Donkere Kamer Rotterdam #13

15 november 2017

Op woensdagavond 22 november (20.00 uur) vindt de dertiende editie van de talkshow De Donkere Kamer Rotterdam plaats. In De Donkere Kamer Rotterdam staat de fotografie van nu centraal. De avond bestaat uit korte interviews en actuele discussies over fotografie en er is aandacht voor interessante evenementen en tentoonstellingen.

Jim Gregory
Jim Gregory

Te gast tijdens deze editie zijn onder andere fotograaf Marcus Lyon, die komt vertellen over zijn werk en project Optogenome (nu te zien in Noorderlicht in Groningen), fotograaf Ad van Denderen over zijn tentoonstelling Jerusalem Stone (vanaf 9 december te zien in Huis Marseille) en hoofd collecties van het Nederlands Fotomuseum, Martijn van den Broek, die ons meer vertelt over het digitaliseringsproject van Cas Oorthuys.De presentatie is in handen van Anne Ruygt (kunsthistoricus en curator) en Marc Prüst (fotografie consultant en curator).

Tickets kosten 10 euro en zijn te koop via de website van het Nederlands Fotomuseum.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Spatio-temporeel
16 maart 2019 - 26 april 2019, Amsterdam
Spatio-temporeel
State of Identity
18 maart 2019 - 21 april 2019, Amsterdam
State of Identity
Palm Springs
16 februari 2019 - 12 mei 2019, Den Haag
Palm Springs

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl