Lezing Carla van de Puttelaar

20 juni 2018

Op woensdagavond 27 juni om 19.00 uur organiseert de Fotoschool een Open Avond. Op deze avond zal Carla van de Puttelaar een lezing geven over haar werk waar zij vertelt over haar ontwikkeling als fotograaf, de uitdagingen en de successen. Hierna volgt een voorlichting over de Fotoschool en de tweejarige deeltijdopleiding die start in 26 september 2018.

Carla van de Puttelaar
Carla van de Puttelaar

Carla vertelt over haar werk, over haar ontwikkeling als fotograaf en over haar fotografie. In haar werk staat sensitiviteit centraal. Zij verkent deze via de huid. Het individu, de emotie, de uitdrukking, staan centraal in haar persoonlijke portretfotografie.In januari 2018 was Carla Jurylid bij de World Press Photo Contest, categorie people. Haar werk wordt wereldwijd geëxposeerd en ze wordt door diverse galeries vertegenwoordigd waaronder Kahmann Gallery in Amsterdam en Danziger Gallery in New York.

De avond begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Je kunt je hier aanmelden.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Spatio-temporeel
16 maart 2019 - 26 april 2019, Amsterdam
Spatio-temporeel
State of Identity
18 maart 2019 - 21 april 2019, Amsterdam
State of Identity
Palm Springs
16 februari 2019 - 12 mei 2019, Den Haag
Palm Springs

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl