Carl De Keyzer vertelt over DPR Korea Grand Tour

20 mei 2018

Carl De Keyzer vertelt over zijn recente fotoproject DPR Korea Grand Tour bij het Fotografencafé Kasteel Woerden, Maandag 4 juni om 20.00 uur.

Als een van de weinige Westerse fotografen kwam Carl de Keyzer op 290 plaatsen in Noord Korea. Met het project Korea gaat hij de strijd aan met Noord Korea zelf: een gevecht tegen een uitgekiende propaganda-machine.De fotograaf wordt het werken bijna onmogelijk gemaakt, maar bij Carl De Keyzer werkt die beperking als een uitdaging die hem creatief maakt: 'Fotografie is strijd'. Zijn werk heeft een dubbele bodem: wat je ziet is waar en tegelijkertijd niet waar. 'Ik leg mijn propaganda over hun propaganda'.

Toegang tot de lezing is gratis, opgeven kan via de website van het fotografencafé. DPR KOREA Grand Tour is vanaf 17 juni te zien bij Museum Helmond.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Spatio-temporeel
16 maart 2019 - 26 april 2019, Amsterdam
Spatio-temporeel
State of Identity
18 maart 2019 - 21 april 2019, Amsterdam
State of Identity
Palm Springs
16 februari 2019 - 12 mei 2019, Den Haag
Palm Springs

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl