Brandstof: Kijkavond met Hans Aarsman

12 juni 2017

Onder begeleiding van beeldend kunstenaar, schrijver en 'de ongekroonde koning van het kijken' Hans Aarsman gaat Brandstof op vrijdag 23 juni (20.00 uur) over uitzoomen. Welke inzichten levert het op als je jezelf klein maakt ten opzichte van de wereld?

Hans Aarsman (foto: Jiti Buler)
Hans Aarsman (foto: Jiti Buler)

Hans Aarsman neemt je mee langs ideeën, aannames en observaties. Hij zoomt uit en laat je anders kijken. 'De dingen zitten soms anders in elkaar dan verwacht. Vaak zelfs precies andersom.'Hans Aarsman's (1951) bezigheden laten zich het beste omschrijven als veldwerk. Met zijn fotografische werk zoekt hij naar verbanden in de gigantische hoeveelheid beschikbare fotografie. Hij staat dit jaar met alweer zijn derde show in het theater en heeft een wekelijkse bijdrage in de Volkskrant en De Tijd met De Aarsman Collectie. Het werk van Hans Aarsman is tot 16 juli 2017 te zien in de groepstentoonstelling Humble in Garage Rotterdam.

In een tijdperk van social media en zelfpromotie worden we aangemoedigd om onze hoogmoedige eigenschappen te etaleren. Om verder te komen in het leven en carrière te maken. Heeft een bescheiden houding tegenwoordig nog wel zin, of gooi je daarmee je eigen glazen in?

Met werk van Hans Aarsman, Sayaka Abe, Björn Dahlem, Kim van Erven, Nina Glockner, Harry Haarsma, Sara Sejin Chang (Sara van der Heide), Vika Mitrichenko, Florin Mitroi, Ria Mul, Marc Mulders, Ana Navas, Eva Spierenburg, Jay Tan en Evelyn Taocheng Wang.

Entree 4,50 euro, geen voorverkoop, reserveren kan via info@garagerotterdam.nl.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Spatio-temporeel
16 maart 2019 - 26 april 2019, Amsterdam
Spatio-temporeel
State of Identity
18 maart 2019 - 21 april 2019, Amsterdam
State of Identity
Palm Springs
16 februari 2019 - 12 mei 2019, Den Haag
Palm Springs

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl