Inschrijving Apeldoorn Photo geopend

11 september 2020

Apeldoorn Photo roept fotografen op om voorstellen in te sturen voor exposities en workshops voor het festival in 2021.

Het festival is van 15 mei t/m 26 juni 2021 op verschillende locaties in Apeldoorn. 'We organiseren exposities maar zeker ook meer dan dat. Er worden verschillende workshops gegeven, er zijn meet-ups en nog veel meer' vertelt voorzitter Jeffrey de Grijs. 'Ook denken we aan samenwerkingen met docenten, musea of galerieën. Dus ook zij kunnen zich inschrijven. Alles om een zo breed mogelijk publiek te bereiken met fotografie. En met breed bedoelen we ook de wijde omgeving van Apeldoorn! Vanaf heden is de inschrijving voor geopend. Inschrijven kan tot 1 december via de website apeldoorn.photo.''Apeldoorn Photo wil regionaal het platform zijn om fotografisch werk onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Daarom ook een open inschrijving. We zijn echter ook bezig met een eigen programma. 'We zijn in gesprek om exposities van bekende fotografen naar Apeldoorn te halen' geeft Jeffrey de Grijs aan, 'Ik kan de plannen bekendmaken als we de afspraken rond hebben maar wij zijn er in ieder geval erg blij met deze exposities straks onderdeel uitmaken van het festival. Het zal zeker voor het grote publiek een reden zijn om ons festival te bezoeken.'

Meer informatie over deelname aan Apeldoorn Photo is te vinden op de website van het festival. Inschrijving voor 1 december.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Al voor 25 euro per jaar kun je vriend van Fotoexpositie.nl worden. Je maakt met je bijdrage het werk van Fotoexpositie.nl mogelijk èn je wordt genoemd op de voorpagina van de website.


Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Kunsthuis De bakkerij
26 september 2020 - 1 november 2020, Bergen (Limburg)
Kunsthuis De bakkerij
Popup galerie
18 september 2020 - 27 september 2020, Den Haag
Popup galerie
Engelen van de zee
18 september 2020 - 5 april 2021, Amsterdam
Engelen van de zee

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl