Groepsexpositie

Een groepsexpositie met werk van zeven fotografen.

Inta Nahapetjan, Vulgar Elegance
Inta Nahapetjan, Vulgar Elegance

Mart Boudestein (1956) studeerde aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Tijdens zijn carrière als art director in de reclamewereld speelde fotografie altijd al een grote rol. Op de expositie toont Boudestein foto's van intrigerende landschappen.Nico Koster (1940) is een veelzijdig fotograaf. Hij reisde met Corneille naar Cuba en was als fotojournalist getuige van talloze gebeurtenissen. Voor zijn werk legde hij talloze onvergetelijke momenten vast op het gebied van sport, politiek en kunst. Op de expositie zijn foto's te zien van onder andere Karel Appel in NY.

Johannes Arendsen (1962) is al vele jaren beroepsmatig actief als fotograaf en beeldbewerker en heeft voor tal van vooraanstaande bedrijven gewerkt. Op de expositie is er vrij werk van hem te zien van het Nederlandse buitenleven.

Femke Berkhout (1980) is een professionele en creatieve fotograaf. Op de expositie brengt zij een mooi liefdesverhaal in beeld.

Inta Nahapetjan (1988) fotografeert vrije en excentrieke mensen. De in Armenië geboren Amsterdamse studeerde in 2016 cum laude af aan de Fotoacademie in Amsterdam en sindsdien staat haar werk zowel nationaal als internationaal volop in de schijnwerpers.

Diana Kok (1960) is gespecialiseerd in foto's op het gebied van mode, portret, kunst en theater. Foto's waarvoor de Amsterdamse meerdere prijzen en onderscheidingen heeft gekregen. Op de expositie zijn van haar werken te zien over 'groente in portret'.

Mark van Wonderen (1976) reisde ruim een jaar lang door Nederland om alle nog bestaande Chinees-Indische restaurants vast te leggen voor zijn boek 'Chin. Ind. Spec. Rest.' Op de expositie zijn een aantal van deze pareltjes van verdwijnend Nederlands cultuurerfgoed te zien.

15 november 2018 - 6 januari 2019

Zo Mooij Art Gallery
Jan Pieter Heijestraat 164
1054 ML Amsterdam
06-16748347
zomooijartgallery@gmail.com
www.zomooij.com
De galerie is geopend donderdag t/m zondag van 13.00-18.00 uur en op afspraak.

Er is werk te zien van
Mart Boudestein
Nico Koster
Johannes Arendsen
Femke Berkhout
Inta Nahapetjan
Diana Kok
Mark van Wonderen

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Black Album / White Cube
18 maart 2020 - 20 september 2020 (gesloten t/m 31 mei), Rotterdam
Black Album / White Cube
De Migrant
22 februari 2020 - 21 juni 2020 (gesloten t/m 31 mei), Rotterdam
De Migrant
Face It
1 juni 2020 - 12 juli 2020, Hilversum
Face It

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl