Vrouwenrechten op een voetstuk

Mensen met een Missie plaatst vrouwen uit Uganda letterlijk op een voetstuk.

terug naar informatie over de expositie


Dit is Lina Zedriga Waru Abuku. Ze is advocaat en voorvechtster van vrouwenrechten in Uganda. Haar doel is dat vrouwen niet als slachtoffers worden gezien maar als gelijkwaardige stakeholders als het gaat om processen voor vrede en verzoening in Uganda. Haar motto is: 'nothing about us, without us.'Dit is Lina Zedriga Waru Abuku. Ze is advocaat en voorvechtster van vrouwenrechten in Uganda. Haar doel is dat vrouwen niet als slachtoffers worden gezien maar als gelijkwaardige stakeholders als het gaat om processen voor vrede en verzoening in Uganda. Haar motto is: 'nothing about us, without us.'

Oud Tweede Kamerlid Kathleen Ferrier is - als promotor van vrouwenrechten - speciaal voor de tentoonstelling gefotografeerd op een kratje. 'Vrouwen zijn de drijvende kracht achter de vernieuwing die onze wereld nodig heeft', stelt zij. Momenteel werkt zij als Honorary Professor Mensenrechten aan de Universiteit voor Vrouwen in Bangladesh.Oud Tweede Kamerlid Kathleen Ferrier is - als promotor van vrouwenrechten - speciaal voor de tentoonstelling gefotografeerd op een kratje. 'Vrouwen zijn de drijvende kracht achter de vernieuwing die onze wereld nodig heeft', stelt zij. Momenteel werkt zij als Honorary Professor Mensenrechten aan de Universiteit voor Vrouwen in Bangladesh.


Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl.

Wil je bijdragen aan het bestaan van Fotoexpositie.nl? Dan kan! Je kunt voor 25 euro per jaar vriend worden van Fotoexpositie.nl. Het beheren van Fotoexpositie.nl kost geld en vooral ook veel tijd. Met vele kleine financiële bijdragen is het mogelijk om dat werk voort te blijven zetten.

Je krijgt een vermelding onder het kopje vrienden op de voorpagina.
Fotografen die vriend worden kunnen op hun eigen pagina een gallery van foto's op laten nemen.

Goed plan? Stuur dan een e-mail te sturen naar vriendenvan@fotoexpositie.nl. Je ontvangt een factuur voor je bijdrage van 25 euro.

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.


Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl