Landschapsfotografie De wadden

online expositie

Ton Geers (1961) is landschapsfotograaf en Vriend van Fotoexpositie.nl. Hij laat in deze tweede online expositie een overzicht zien van zijn recente werk.

Ton Geers
Ton Geers (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Tijdens mijn zakelijke carrière als art-director en later als strategisch-creatief communicatieadviseur ben ik altijd met vrij werk actief geweest. Naast het tekenen met Oost-Indische inkt en schilderen met acrylverf, werkte ik vanaf eind jaren-80 aan vliegende objecten, met materialen zoals spinnaker en carbon en later met Loktapapier uit Nepal en bamboe. Ik bezocht festivals in landen over de hele wereld en exposeerde in binnen- en buitenland.

Sinds mijn veertiende levensjaar fotografeer ik, maar vanaf mijn opleiding aan de kunstacademie kreeg de fotografie een grote rol tijdens mijn werkzaamheden als art-director, waarbij ik samenwerkte met diverse fotografen.

In 2020 ben ik gestart met landschapsfotografie. Een kunstenaar, een schilderes van abstracte landschappen, betitelde mijn werk als sferische fotografie. En dat is denk ik de juiste beschrijving van hetgeen waar ik continue naar op zoek ben. Sferen in het landschap waarbij vooral het licht maar ook kleur, naast de 'vormgeving' van het decor, bepalend zijn. In de bewerking van de foto, tracht ik zo'n sfeer te benadrukken, te versterken of te (her)vormen zonder de realiteit te schaden.

De foto's die ik hier presenteer, geven een beeld van mijn recente werk.online expositie

Ton Geers


ton@tongeers.nl
www.tongeers.nl

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Ton Geers

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

De Woonkamers van Heerlerheide
1 januari 2022 - 18 maart 2022, Heerlen
De Woonkamers van Heerlerheide
Kachou Fuugetsu
28 januari 2022 - 26 februari 2022, Haarlem
Kachou Fuugetsu
Vincent Mentzel
28 januari 2022 - 6 juni 2022, Amsterdam
Vincent Mentzel

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl