Stuurvrouw

In de tentoonstelling staan 26 vrouwen centraal die actief zijn binnen de maritieme sector.

terug naar informatie over de expositie


Freerk Bokma, Studentes van de NHL Steden Hogeschool, Maritiem Instituut Willem Barentsz, Terschelling. Van links naar rechts. Bovenste rij: Lisanne Postma, Amber Linssen, Erica van Emden, Feije Aerts, Lize Dijker, Lotte Ketelaar. Onderste rij: Cecile Reijnen, Leonie Balt, Laura Minnebo, Demi van de Vondervoort, Iris van den HoekFreerk Bokma, Studentes van de NHL Steden Hogeschool, Maritiem Instituut Willem Barentsz, Terschelling. Van links naar rechts. Bovenste rij: Lisanne Postma, Amber Linssen, Erica van Emden, Feije Aerts, Lize Dijker, Lotte Ketelaar. Onderste rij: Cecile Reijnen, Leonie Balt, Laura Minnebo, Demi van de Vondervoort, Iris van den Hoek

Freerk Bokma, Karin Lammerts, schipper aan boord van de spits La GirafeFreerk Bokma, Karin Lammerts, schipper aan boord van de spits La Girafe


Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl.

Wil je bijdragen aan het bestaan van Fotoexpositie.nl? Dan kan! Je kunt voor 25 euro per jaar vriend worden van Fotoexpositie.nl. Het beheren van Fotoexpositie.nl kost geld en vooral ook veel tijd. Met vele kleine financiële bijdragen is het mogelijk om dat werk voort te blijven zetten.

Je krijgt een vermelding onder het kopje vrienden op de voorpagina.
Fotografen die vriend worden kunnen op hun eigen pagina een gallery van foto's op laten nemen.

Goed plan? Stuur dan een e-mail te sturen naar vriendenvan@fotoexpositie.nl. Je ontvangt een factuur voor je bijdrage van 25 euro.

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.


Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl