Straight Spaces

In Haarlem bestaat er sinds een half jaar een nieuwe tentoonstellingsruimte genaamd Horizonverticaal. De ruimte is opgericht door zes jonge kunstenaars om er tentoonstellingen te organiseren voor collega kunstenaars. Iedere tentoonstelling heeft een ander uitganspunt en laat hedendaagse ontwikkelingen zien op het gebied van schilderkunst, installaties, fotografie, videokunst en cartoon.

Op zaterdag 5 februari opent de nieuwe tentoonstelling Straight Spaces. Hierin wordt geometrische abstractie binnen de schilderkunst en de fotografie centraal gesteld. De vier internationaal exposerende kunstenaars werken ieder op hun eigen wijze binnen dit thema waarin twee- en driedimensionaliteit constant bevraagd en onderzocht wordt. Ruimtes worden vlakken en vlakken worden vervormd tot ruimtes. De kunstenaars hebben hierin overeenkomstig dat in alle gevallen het werk niet geromantiseerd is, maar toch een bepaalde menselijke gevoelswaarde bezit.

De tentoonstelling is te bezichtigen op afspraak en elk eerste zondag van de maand van 19.00-22.00 uur.Marleen Sleeuwits
Marleen Sleeuwits


5 februari 2011 - 5 maart 2011

Horizonverticaal
Houtmarkt 7
2011 AL Haarlem
horizonverticaal@gmail.com

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Jan Maarten Voskuil
Marleen Sleeuwits
Kuno Grommers
Rene van de Bos

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Kunsthuis De bakkerij
26 september 2020 - 1 november 2020, Bergen (Limburg)
Kunsthuis De bakkerij
Popup galerie
18 september 2020 - 27 september 2020, Den Haag
Popup galerie
Engelen van de zee
18 september 2020 - 5 april 2021, Amsterdam
Engelen van de zee

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl