Starring You

In het kader van Melkwegs vijftigste verjaardag brengt Melkweg Expo een ode aan haar publiek. Melkweg Expo draait de spotlight om en nodigde fotografen uit om nieuw werk te maken met de bezoeker in de hoofdrol, om zo een glimp op te vangen van wie zij zijn. De foto's van de bezoekers zijn elke avond van 20 november tot 31 december te bewonderen aan de hoofdingang van de Melkweg, waar ze geprojecteerd worden op de gevel.

Barrie Hullegie, Mojo<br>
Mojo: 'Voor mij is elke Melkwegervaring tot nu toe speciaal geweest om verschillenede redenen: NYE 2017 was zonder twijfel de beste jaarwisseling die ik tot nu toe heb gehad. Ik heb ook een aantal van mijn favoriete sterren in de Melkweg van dichtbij mogen zien: JID, Little Simz, Pusha T, Freddie Gibbs & Madlib, 070 Shake, DJ Shadow, King Krule en hopelijk more to come.'
Barrie Hullegie, Mojo
Mojo: 'Voor mij is elke Melkwegervaring tot nu toe speciaal geweest om verschillenede redenen: NYE 2017 was zonder twijfel de beste jaarwisseling die ik tot nu toe heb gehad. Ik heb ook een aantal van mijn favoriete sterren in de Melkweg van dichtbij mogen zien: JID, Little Simz, Pusha T, Freddie Gibbs & Madlib, 070 Shake, DJ Shadow, King Krule en hopelijk more to come.' (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

De Melkweg: 'Starring You is een lofzang aan het publiek: een bonte verzameling mensen, zo breed en divers als de Melkweg en haar programma. Een liefdesbrief aan iemand die niet op het podium staat maar in de menigte, een mens met liefde voor muziek. Dankzij hen bestaat de Melkweg. Voor hen gaan we door.'

De geportretteerden werd ook enkele vragen gesteld zoals hun plannen als zij directeur van de Melkweg zouden zijn en hun visie op uitgaan over 50 jaar.20 november 2020 - 31 december 2020

Melkweg Expo
Marnixstraat 409
1017 PJ Amsterdam
020-5318181
expo@melkweg.nl
www.melkweg.nl
@melkweg (twitter)
De projecties zijn te zien in de avond (17.00-01.00 uur) op de gevel bij de hoofdingang (Lijnbaansgracht 234a) van de Melkweg.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Alken
Barrie Hullegie
Charlie Birch
Hanane El Ouardani
Harmen Meinsma
Jurre Rompa
Loretta Monique
Marc Elisabeth
Rosalien Derkinderen
Sabine van der Vooren
Sem Langendijk
Sydney Rahimtoola
Zindzi Zwietering

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Naar Huis? / Coming Home?
3 december 2020 - 3 januari 2021, Amersfoort
Naar Huis? / Coming Home?
Mukayu
1 december 2020 - 17 januari 2021, Antwerpen
Mukayu
Fotomonument Srebrenica
21 november 2020 - 14 januari 2021, Vijfhuizen
Fotomonument Srebrenica

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl