When Analogue meets Digital

14 september 2014 - 12 oktober 2014
Peter Eleveld:
‘Na jarenlang gewerkt te hebben in de professionele fotografie met zowel het analoge als digitale medium, bemerkte ik dat deze vormen van fotografie mij steeds minder bevredigden. Het was onvoldoende spannend en creatief en ik zag weinig uitdagingen meer. Ik zocht naar nieuwe wegen om mijzelf te ontplooien. Omdat ik al mijn hele leven geïnteresseerd ben geweest in oude grote houten camera’s en bijbehorende oude fotografische technieken lag When Analogue meets Digital voor de hand.
Na een langdurige speurtocht naar een klassieke grote houten camera en de chemicaliën die nodig zijn voor oude fotografische technieken, heb ik mij verdiept in de Wet Plate fotografie. Door te experimenteren met deze techniek kon ik terug naar het begin van de fotografie. En omdat dit fotografische proces complex en vol verrassingen zit, vond ik de spanning en creativiteit terug die ik in de hedendaagse fotografie zo mis.’

De openingstijden van het café zijn dinsdag t/m donderdag en op zondag van 15.00-01.00 uur, vrijdag en zaterdag van 15.00-02.00 uur.Peter Eleveld
Peter Eleveld


14 september 2014 - 12 oktober 2014

Art-Café SamSam
van Kinsbergenstraat 17
7311 BL Apeldoorn
055-5211633
slotboom.a@chello.nl

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Peter Eleveld

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

De Woonkamers van Heerlerheide
1 januari 2022 - 18 maart 2022, Heerlen
De Woonkamers van Heerlerheide
Kachou Fuugetsu
28 januari 2022 - 26 februari 2022, Haarlem
Kachou Fuugetsu
Vincent Mentzel
28 januari 2022 - 6 juni 2022, Amsterdam
Vincent Mentzel

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl