Solo in Dos

Een maand lang zal de tentoonstelling Solo in Dos met het werk van Mo Verlaan te zien zijn in restaurant Duende Dos in Amsterdam. Mo opent haar eerste solo-tentoonstelling op zondag 21 mei 2017 van 14.00-17.00 uur.

Mo Verlaan
Mo Verlaan (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

Mo Verlaan: 'Tijdens mijn studie Theatervormgeving en Audiovisueel aan de Rietveld Academie en de tijd daarna, ontwierp ik decors en maakte ik beeldende performances. Naast mijn liefde voor theater hield ik enorm van koken. De switch naar een fulltime leven als chef-kok volgde; samen met mijn zussen richtte ik het bedrijf De Drie Gezusters op. We specialiseerden ons in catering voor film en tv opnames, altijd onderweg kriskras door Europa met de kleine keukenvrachtwagen. Filmsets bevinden zich vaak op de meest fotogenieke locaties. Ik werd er omgeven door het vroegste en het laatste licht. Geïnspireerd door dat licht ontstond een interesse in fotografie. Toen ik eenmaal had ontdekt dat fotografie het medium was waarmee ik me wilde en kon uiten, voelde het vanzelfsprekend om het serieus aan te pakken en schreef ik me in aan de Fotoacademie. In mei 2016 ben ik afgestudeerd.'De expostie wordt georganiseerd door online gallery How it stARTS.

21 mei 2017 - 24 juni 2017

Restaurant Duende Dos
Nieuwe Willemsstraat 1
1015 JH Amsterdam
020-4270204
info@cafedos.nl
www.cafedos.nl
Het restaurant is geopend dinsdag, woensdag en donderdag van 16.00-1.00 uur, vrijdag en zaterdag van 16.00-3.00 uur en op zondag van 16.00-1.00 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Mo Verlaan

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Naar Huis? / Coming Home?
3 december 2020 - 3 januari 2021, Amersfoort
Naar Huis? / Coming Home?
Mukayu
1 december 2020 - 17 januari 2021, Antwerpen
Mukayu
Fotomonument Srebrenica
21 november 2020 - 14 januari 2021, Vijfhuizen
Fotomonument Srebrenica

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl