Lijnen in de Hoeksche Waard

Met het thema Lijnen in de Hoeksche Waard exposeert de Werkgroep Natuurfotografie HWL haar negentiende foto-expositie. We realiseren het ons niet zo direct, maar alles om ons heen is opgebouwd uit lijnen. Natuurlijke en kunstmatig gevormde lijnen, maar ook harde en subtiele lijnen en nog veel meer. Wanneer je hier op let, ga je steeds meer lijnen ontdekken.

Jannie Dam
Jannie Dam (diashow met meer beelden)

Het resultaat is een scala van onderwerpen die soms niet direct voor de hand liggen. Elke fotograaf heeft haar of zijn eigen visie op dit onderwerp. Zoals restanten van riet met weerspiegeling in de late middagzon. Andere voorbeelden van lijnen zijn de fijne lijntjes van het zaadpluis van een plant, het mooie lijnenpatroon op de vleugels en het lichaam van een Platbuik, rustend op het riet en de verschillende lijnen in een landschap op de Ritselaarsdijk en nog veel meer.Alle foto's van de expositie zijn gemaakt door leden van de Werkgroep Natuurfotografie van de Vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL), dat zich al ruim veertig jaar inzet voor behoud, bescherming, beheer en ontwikkeling van natuur en landschap in de Hoeksche Waard. Meer informatie is te vinden op www.hwl.nl.

2 mei 2019 - 29 juni 2019

Cultureel Centrum De Drie Lelies
Narvikstraat 1
3297 AM Puttershoek
078-6762300
info@dedrielelies.nl
www.dedrielelies.nl
Het cultureel centrum is geopend maandag van 14.00-24.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00-24.00 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Killer Queens
11 september 2019 - 13 oktober 2019, Voorburg
Killer Queens
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl