L.A.N. Exhibition

Melkweg en Subbacultcha vormen al jaren platforms voor jong talent, ontdekking en vernieuwing. Voorafgaand aan en tijdens de L.A.N. Party (Local Area Network) op 23 december in de Melkweg, organiseren zij samen L.A.N. Exhibition. Verwacht een selectie beelden van lokale acts en organisaties die in de afgelopen twee jaar zijn gepubliceerd in Subbacultcha magazine. Een eerbetoon aan fotografen en muzikanten die actief zijn in de Nederlandse underground, van 1 tot en met 30 december.

Gilleam Trapenberg
Gilleam Trapenberg

Niet alleen muzikanten, maar ook hun fotografen zorgen ervoor dat de Nederlandse underground meer leeft dan ooit tevoren. Samen creëren zij beelden die de standaard bandfotografie ver overstijgen en bieden ze een uniek en persoonlijk inzicht in de opkomende, alternatieve muziekscenes van nu. De expo toont een selectie beelden van lokale acts en organisaties als Idiott Smith, SMIB, Iguana Death Cult en Red Light Radio, die in de voorbije twee jaar zijn gepubliceerd in Subbacultcha Magazine. Donderdag 1 december om 19:00 uur open we de L.A.N. Exhibition met een gratis show van Waterlelyck. Support your Local Area Network!L.A.N.
Local Area Network draait om lokale muziekscenes. L.A.N. richt zich op opkomende acts en onthult het buitengewone netwerk waar ze onderdeel van uitmaken. Een netwerk bestaande uit getalenteerde muzikanten, producers, dj's, labels, vrienden en volgers. Het vormt de voedingsbodem voor het schrijven van goede muziek, het uitvoeren van shows en het verspreiden van een aanstekelijke energie.

Subbacultcha
Subbacultcha is een onafhankelijk muziekplatform uit Amsterdam, dat vier keer per jaar Subbacultcha Magazine publiceert, concerten programmeert en een platform biedt aan jong en eigenzinnig talent. Het Magazine staat bekend om haar kwaliteit en de persoonlijke stijl van interviews en fotografie. Jonge talentvolle fotografen krijgen van Subbacultcha de opdracht progressieve en opkomende acts vast te leggen, met een artistieke esthetiek en sterke persoonlijke foto's.

Fotografen opgenomen in deze expositie: Wessel Baarda (Red Light Radio), Verena Blok (The Mauskovic Dance Band), Iris Duvekot (Meduse Magiq) Maurice van Es (Red Light Radio), Zahra Reijs (Sevdaliza), Eva Reinalda (Iguana Death Cult), Annabel van Royen (Waterlelyck), Gilleam Trapenberg (Torus & SMIB) en Isolde Woudstra (The Homesick & Idiott Smith).

1 december 2016 - 30 december 2016

Melkweg Expo
Marnixstraat 409
1017 PJ Amsterdam
020-5318181
expo@melkweg.nl
www.melkweg.nl
@melkweg (twitter)
De galerie is geopend dinsdag t/m zondag van 11.00-23.00 uur.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Wessel Baarda
Verena Blok
Iris Duvekot
Maurice van Es
Zahra Reijs
Eva Reinalda
Annabel van Royen
Gilleam Trapenberg
Isolde Woudstra

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Living Alone (Together)
Uitgesteld, Eindhoven
Living Alone (Together)
Mukayu
1 oktober 2020 - 21 november 2020, Amsterdam
Mukayu
Translations
3 oktober 2020 - 6 december 2020, Rotterdam
Translations
Willem Diepraam, 50 jaar fotografie
9 oktober 2020 - 10 januari 2021, Amsterdam
Willem Diepraam, 50 jaar fotografie

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl