Architectuurfoto's en fractalkunstwerken

Ulrich Huckschlag vakfotograaf en Herman Siemen Gerritsen artfotograaf hebben een tentoonstelling van architectuurfoto's en fractalkunstwerken. Deze zijn te bezichtigen in de Poligangen van het ZGT-Hengelo.

Ulrich Huckschlag en Herman Siemen Gerritsen
Ulrich Huckschlag en Herman Siemen Gerritsen

'Op het Politiebureau Arnsberg (Neheimer-Huestenerstrasse te Duitsland) kreeg ik op mijn 8ste de ervaring met de fotografie. Een ambtelijke werkneemster heeft mij in haar vrije tijd de basiselementen van de fotografie- en doka- techniek geleerd. Op mijn tiende heb ik van mijn oudere broer mijn eerste fotocamera voor mijn verjaardag gekregen. Hierbij begon ik met mijn hartstochtelijke hobby: fotografie.
Recenter ontwikkelde ik me meer dieper in de kunst en de cultuur. Vele familieleden, verwanten,kennissen en vrienden bevorderden me over van beteken hobby mijn beroep te maken. Ik heb deze sprong gemaakt, nadien mijn eerste foto-expositie met succes verliep ( 1990 ) in Dr. Poolhuis te Hengelo ov (NL). De opleiding als vakfotograaf van 4 jaar heb ik in 16 maanden met cum laude afgesloten.
Hier heeft mijn partner Herman Siemen Gerritsen mij gesteund. Zelfs heeft hij zich in de art-fotografie ontwikkeld door studie in de moderne fotografie op de kunstschool. Gezamenlijk hebben wij meer dan 55 foto-exposities in Nederland, Duitsland, België en Schotland gehouden. Wij nemen nota van de werkelijkheid. Op een bijzondere manier gebruik en wij lijnen, vormen en kleuren waardoor onze foto's een eigen karakter weergeven. Met het hanteren van onze professionele scherpe observatie, leggen wij de beelden van de Architectuur vast. Moderne Architectuur inspireert ons in het bijzonder en zoeken de kleine details die ons aanspreken.'7 januari 2019 - 30 maart 2019

ZGT Ziekenhuislocatie Hengelo
Geerdinksweg 141
7555 DL Hengelo
088-7087878
info@zgt.nl
www.zgt.nl/patienten-en-bezoekers/zgt-locaties-contactgegevens/ziekenhuislocatie-hengelo/
@zgt_info (twitter)

Er is werk te zien van
Ulrich Huckschlag en Herman Siemen Gerritsen

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Killer Queens
11 september 2019 - 13 oktober 2019, Voorburg
Killer Queens
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl