Fotofestival Epe 2012

Diverse fotografen delen tijdens dit festival hun passie voor fotografie met de bezoekers. Naast de organiserende fotografen Liesbeth van Asselt (Stapfoto), Martin Hogeboom en Joop Luimes, hebben onder andere ook Mich Buschman en Johan Elzenga hun medewerking toegezegd aan dit festival.

Het programma is gevarieerd van opzet: workshops op het gebied van dierenfotografie, portret-, podium- en flitsfotografie. Lezingen over Urban Exploring, reisfotografie, Lightroom en het opzetten van een fotoproject. Verder portfoliobesprekingen (neem dus uw foto’s mee!), visagie & portretfotografie en doorlopend scrapbook-demonstraties en -workshops. Tevens zijn er info-stands van diverse organisaties en verenigingen op fotografiegebied.

Zowel op het podium als op het festivalterrein is steeds wat te doen. Op het festivalterrein komt u o.a. steltlopers, vuurspuwers en muzikanten tegen die zich graag laten fotograferen. In de kapschuur is een expositie van de drie organiserende fotografen te zien.

Het festival speelt zich af op een bijzondere locatie, bij Museumboerderij Hagedoorns Plaatse. De boerderij is nog net zo ingericht als 50 jaar geleden, de loods staat nog vol oude werktuigen en de moestuin is een lust voor het oog.

De entree voor dit festival bedraagt 7,50 euro bij voorinschrijving via de website en 9 euro op de dag zelf (inclusief parkeren en entree voor de museumboerderij). Hiermee kunt u zonder verdere bijbetaling meedoen aan alle programmaonderdelen! Er is echter één restrictie bij de workshops en lezingen: vol is vol! Inschrijven kan op de dag zelf bij de infocorner/inschrijfbalie. Wees er dus op tijd bij. Het festival gaat om 10.15 uur van start en duurt tot 17.00 uur (terrein open vanaf 09.45 uur).Martin Hogeboom
Martin Hogeboom


26 mei 2012

Museumboerderij Hagedoorns Plaatse
Ledderweg 11
8161 SZ Epe
06-13162430
info@fotofestivalepe.nl

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Liesbeth van Asselt
Martin Hogeboom

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Naar Huis? / Coming Home?
3 december 2020 - 3 januari 2021, Amersfoort
Naar Huis? / Coming Home?
Mukayu
1 december 2020 - 17 januari 2021, Antwerpen
Mukayu
Fotomonument Srebrenica
21 november 2020 - 14 januari 2021, Vijfhuizen
Fotomonument Srebrenica

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl