DUS-ART

8 februari 2021 - 23 februari 2021

De Serre Hasselt is steeds op zoek naar kansen om leegstaande panden tijdelijk in te vullen met kunst en cultuur. De leegstaande krantenkiosk op het Kolonel Dusartplein (de laatste in Belgisch Limburg) wordt tijdelijk omgedompeld tot De Vitrine. De Serre Hasselt: 'De Vitrine is een entiteit van De Serre die zich kenmerkt zich door wisselende exposities en vitrinekunst.'

Annika Wallis
Annika Wallis (KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S)

De eerste expo die in De Vitrine op het Kolonel Dusartplein plaatsvindt, heet DUS-ART. DUS-ART gooit je melancholisch terug naar een tijd zonder COVID19. Waar we nog allemaal konden genieten van obscure nachten in de club. Waar we bekers op de festivalweide verzamelden in ruil voor drankbonnen. Waar we headbangden op dreunende baslijnen in de concertzaal.

Alle werken zijn bij opbod te koop en de gehele winsten gaat naar het initiatief LIVE2020. LIVE2020 geeft een duwtje in de rug van de muzieksector in België, zodat livemuziek in de beste en veilige omstandigheden kan terugkeren op kleine en grote podia, binnen en buiten. Zodat we samen weer kunnen genieten van die unieke en onvergetelijke ervaringen die concerten en festivals zijn.8 februari 2021 - 23 februari 2021

De Serre Hasselt
Kolonel Dusartplein
Hasselt
info@deserrehasselt.be
deserrehasselt.be/de-vitrine

Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Annika Wallis
Kobe Schepers
Noa Stulens
Thibaud Punie
Maarten Claes

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Trapped in my body
, online expositie
Trapped in my body
New York, 1977-1985
10 april 2021 - 12 juni 2021, Amsterdam
New York, 1977-1985
Past Present Future
9 april 2021 - 30 mei 2021, Amsterdam
Past Present Future

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl