Op pad met de polderwachter

In het kader van een cursus documentaire fotografie is Carla Vermeend in september 2012 gestart met een fotoreportage over de Polderwachter. Een jaar lang volgde ze hem bij zijn activiteiten zoals de gastlessen aan basisscholen, lezingen en in zijn rol als Fortwachter op C-Fordt Maarsseveen. En natuurlijk ging ze mee tijdens zijn wandelingen door de polders van Het Groene Hart.

Een selectie van 6 beelden is te zien in de regiobibliotheek Het Groene Hart, Meulmansweg 27 in Woerden. Carla Vermeend combineerde de foto’s die zij maakte van de polderwachter en zijn werk met symbolische beelden die refereren aan de verhalen die hij vertelt en de Twitterberichten die hij regelmatig de wereld in stuurt.

Fotografe Carla Vermeend is al sinds haar jeugd bezig met fotografie. Door tal van opleidingen heeft zij haar stijl weten te verfijnen waardoor ze haar eigen handtekening heeft ontwikkeld. Hoewel zij ook verdienstelijk is in reguliere fotografie, zijn het de landschappelijke series waarmee zij voornamelijk exposeert. Voor nieuwe exposities volgt zij momenteel de mensen die in de polderlandschappen werken zoals een jager en een polderwachter. Vermeend exposeerde eerder in Woerden op tal van locaties maar ook in de Academy of Arts in Liverpool.Carla Vermeend
Carla Vermeend


12 juli 2013 - 30 september 2013

Bibliotheek Woerden
Meulmansweg 27
3441 AT Woerden
0348-418354
info@regiobibliotheekhetgroenehart.nl

Er is werk te zien van
Carla Vermeend

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Druppels
28 januari 2020 - 23 maart 2020, Hoorn
Druppels
Beautiful Square
3 februari 2020 - 3 april 2020, Amsterdam
Beautiful Square
Hoek van Holland
1 februari 2020 - 24 mei 2020, Rotterdam
Hoek van Holland

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl