In de hoofdrol Chas Gerretsen

De eerste overzichtstentoonstelling van de Nederlandse fotograaf Chas Gerretsen (1943).

terug naar informatie over de expositie


Chas Gerretsen, Dennis Hopper tijdens opnamen van de film Apocalypse Now, Filipijnen, 1976, Nederlands FotomuseumChas Gerretsen, Dennis Hopper tijdens opnamen van de film Apocalypse Now, Filipijnen, 1976, Nederlands Fotomuseum

Chas Gerretsen, Generaal Augusto Pinochet met officieren voor het begin van de Heilige mis ter ere van Chili's onafhankelijkheid en voor de zegening van de nieuwe militaire junta, Iglesia de la Gratitud Nacional, Santiago de Chile, 18 september 1973, Nederlands FotomuseumChas Gerretsen, Generaal Augusto Pinochet met officieren voor het begin van de Heilige mis ter ere van Chili's onafhankelijkheid en voor de zegening van de nieuwe militaire junta, Iglesia de la Gratitud Nacional, Santiago de Chile, 18 september 1973, Nederlands Fotomuseum


Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl.

Wil je bijdragen aan het bestaan van Fotoexpositie.nl? Dan kan! Je kunt voor 25 euro per jaar vriend worden van Fotoexpositie.nl. Het beheren van Fotoexpositie.nl kost geld en vooral ook veel tijd. Met vele kleine financiële bijdragen is het mogelijk om dat werk voort te blijven zetten.

Je krijgt een vermelding onder het kopje vrienden op de voorpagina.
Fotografen die vriend worden kunnen op hun eigen pagina een gallery van foto's op laten nemen.

Goed plan? Stuur dan een e-mail te sturen naar vriendenvan@fotoexpositie.nl. Je ontvangt een factuur voor je bijdrage van 25 euro.

Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.


Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl