Oblivious

Fotografe Annabel Oosteweeghel pakte haar camera om de herinneringen van onze oudere generatie vast te leggen. Het resultaat is te zien in een boek en een reizende tentoonstelling door het land in drie delen, Oblivious, Everlasting en I won't Say Goodbuy.

Annabel Oosteweeghel
Annabel Oosteweeghel

Oblivious neemt je mee in de vaak verborgen en vergeten wereld om ons heen. Een wereld van alle tijden, door de fotograaf geplaatst in de zestiger jaren. Gebaseerd op echte verhalen. Stilistische beeldverhalen die samenkomen in vergetelheid.Everlasting vertelt over de schoonheid en tragiek van een huwelijk. Waar geestverwanten zich vinden en waar zij zich verliezen. Over het verstrijken van tijd in een leven en wat daarvan overblijft.

I won’t Say Goodbye is het verhaal van een dementerende oude vrouw die sinds vier jaar in een verzorgingstehuis om de hoek van haar eigen huis woont. Haar mooie zestiger jaren bungalow aan zee houdt ze echter al die jaren in stand als een museum van herinneringen.

Annabel Oosteweeghel (1969) is fotograaf en woonachtig in Noordwijk. Ze studeerde af aan de Academie St. Joost waar ze Audio-visuele Vormgeving studeerde.

Stef van Breugel, directeur van Museum Hilversum opent de tentoonstelling op 5 februari om 18.00 uur.

5 februari 2016 - 5 maart 2016

Frank Taal
Van Speykstraat 129
3014 VH Rotterdam
010-4366333
info@franktaal.nl
www.franktaal.nl
@FrankTaal (twitter)
De galerie is geopend woensdag t/m vrijdag van 12.00-18.00, zaterdag van 13.00-17.00 uur, elke laatste zondag van de maand van 13.00-17.00 uur en op afspraak.
Vanwege het coronavirus is het soms nodig om openingstijden, expositiedagen en regels voor bezoekers op korte termijn aan te passen. Ga voor een bezoek daarom altijd eerst naar de website van de locatie die je bezoekt voor de meest actuele informatie.

Er is werk te zien van
Annabel Oosteweeghel

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

Kunsthuis De bakkerij
26 september 2020 - 1 november 2020, Bergen (Limburg)
Kunsthuis De bakkerij
Popup galerie
18 september 2020 - 27 september 2020, Den Haag
Popup galerie
Engelen van de zee
18 september 2020 - 5 april 2021, Amsterdam
Engelen van de zee

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl