Amsterdam Photo Club Guest Talk

Amsterdam Photo Club organiseert een Guest Talk voor (opkomende) fotografen. Met onder meer een gesprek met Shutter Hub Creative Director, Karen Harvey, Q&A-sessie en mini-portfolio-reviews. De Guest Talk is donderdag 9 mei van 19.30-21.30 uur bij LAB111 (Arie Biemondstraat 111).

Karen zal praten over Shutter Hub en wat de organisatie doet om fotografen op alle niveaus van hun carrière te ondersteunen. Shutter Hub biedt fotografen de mogelijkheid om te exposeren, samen te werken en feedback te krijgen op hun werk, naast vele andere dingen.Een vraag- en antwoordsessie met Karen stelt aanwezigen in staat alles te vragen wat ze willen weten, gevolgd door een reeks mini-portfolio-reviews (maximaal 3 foto's per fotograaf). Iedereen is welkom om deel te nemen, en het evenement zal worden gevolgd door een netwerkborrel.

Aanmelden kan via: www.meetup.com.

meer informatie op shutterhub.org.uk.

Amsterdam Photo Club is een actieve internationale gemeenschap en stichting met meer dan 4700 leden, die meer dan 30 evenementen per jaar organiseren. De club wil haar leden een verscheidenheid aan activiteiten aanbieden, zoals cursussen, workshops, lezingen, excursies en fotoshoots. De Amsterdam Photo Club fungeert als een platform voor fotografen om elkaar te delen, te leren en te inspireren.

9 mei 2019

LAB111
Arie Biemondstraat 111
1054 PD Amsterdam
info@lab111.nl
www.lab111.nl
LAB111 is dagelijks geopend van 13.00-22.00 uur.

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Killer Queens
11 september 2019 - 13 oktober 2019, Voorburg
Killer Queens
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl