With a sense of wonder....

Saskia Wagenvoort heeft een voorliefde voor rijpe vruchten, insecten en lonkende bloemen uit 17e eeuwse vanitas stillevens, klassieke composities en poses. Ze verraden dat zich in het visuele brein van Saskia een encyclopedie van beelden bevindt. Haar modellen zijn verstild en brutaal tegelijk. Breekbaar en sterk. Het spel tussen fotografisch vastgelegde realiteit en nieuwe, toegevoegde elementen zorgt voor een beeld dat vragen oproept. Je ziet niet alleen de schoonheid, de stilte,... maar daaronder ook de verborgen vergankelijkheid en pijn, een bitterzoete werkelijkheid.

Saskia Wagenvoort
Saskia Wagenvoort

Pim Velthuizen maakt gelaagde werken van kunsthars. Daarin wil hij zijn fascinatie voor Oosterse mystiek uitdrukken. Het idee van grenzeloosheid en dat alles vol leven is, inspireert hem. Grenzeloosheid wordt in het Oosten soms omschreven als een cirkel waarvan het middelpunt overal is en de omtrek nergens. In elk werk probeert hij een hapje uit het grenzeloze te vangen. Daarom noemt hij zijn werken soms Enclosed infinities. Zijn kunsthars-objecten bestaan uit meerdere transparante lagen die dynamisch op elkaar inwerken. Hij verwerkt daarin uiteenlopende media zoals keramische bolletjes, mineralen, organische materialen en acrylverf. De toeschouwer kan de objecten vanuit meerdere hoeken bekijken en er nieuwe details in ontdekken.20 januari 2019 - 3 maart 2019

Galerie De Roos van Tudor
Eewal 47-49
8911 GR Leeuwarden
058-2161636
info@roosvantudor.nl
www.roosvantudor.nl
De galerie is geopend donderdag en vrijdag van 13.00-17.00 uur en zaterdag van 11.00-17.00 uur.

Er is werk te zien van
Saskia Wagenvoort
Pim Velthuizen

Vriend van Fotoexpositie.nl

Word voor 25 euro per jaar vriend van Fotoexpositie.nl en krijg een link op de voorpagina!Ontvang de nieuwsbrief

Elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Fotoexpositie.nl.

Recent toegevoegde exposities

In The Picture
8 september 2019 - 8 december 2019, Bergen NH
In The Picture
Killer Queens
11 september 2019 - 13 oktober 2019, Voorburg
Killer Queens
Congo Tales
14 september 2019 - 5 januari 2020, Zwolle
Congo Tales

Fotografen

a b c d e f
g h i j k l
m n o p q r
s t u v w x
y z

Over Fotoexpositie.nl

Fotoexpositie.nl is de website met informatie over exposities, fotografen en fotonieuws in Nederland.

Voor vragen en tips kun je ons bereiken op info@fotoexpositie.nl